В липні 2017 року в Amerikan Bee Journal прочитав статтю Ренді Олівера про використання щавелевої кислоти розчиненої у воді та гліцерині, нанесеної на серветки з нетканого полотна.
Двома роками раніше, випробовував картонні полоски просякнуті щавелевою кислотою, розчинененою у гліцерині.
Подробнее...Одним з перших продуктів, яким смакувало людство, був мед. Слова: «Солодке як мед», стало порівняльним у оцінці різних солодощів.
Проте, більшість людей не знають про особливу корисність цього продукту. А в бджолиному меді присутні фітонциди, ферменти, цукри, мінеральні речовини, різні мікро- та макроелементи, вітаміни та багато іншого. Всі перелічені речовини створюють сприятливі умови тонізуючої дії меду на людський організм, а також має відмінні антибактеріальні, бактерицидні, протизапальні властивості.
Подробнее...Дж Brindza, доктор., Профессор Директор Института
З. Schubertová, кандидат Словацкого университета сельского хозяйства в Нитре, Институт биоразнообразия и Биологической безопасности, Нитра, Словакия
В. Броварской, доктор, проф.
Подробнее...Представляю Вашему вниманию, заключительную, шестую часть. Привожу их, дабы дважды не изобретался ненужный велосипед.
Имею резиновое матрицы для изготовления вощины. Попробовал заготовлять вощину из воска, произведенного на собственной пасеке. Энергозатраты и, особенно, затраты времени не оправдались
Много лет работал над проблемой открывания рамок. Клинообразный паровой нож с парообразователем, не прижился из – за повышения температуры в комнате (да и энергозатраты…)
Машинка для снятия забруса получилась неплохой, но ТЭНа для обогрева ножей подобрать не смог
Больше десяти лет назад соорудил апилифт. Работает отлично, но из за материала (стальные трубы) конструкция получилась неподъемной
На все вопросы, возникшие по этой публикации, готов ответить.